Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ

Καλησπέρα,
Το κατενάτσιο υποθέτω ότι γνωρίζετε τι σημαίνει, αν όχι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζετε να με διαβάζετε. Το μπλόγκ αυτό θα είναι αφιερωμένο στο ποδόσφαιρο κατά κύριο λόγο, και στο ελληνικό και στο διεθνές. Θα σχολιάζεται η επικαιρότητα χωρίς να γλείφουμε κανέναν αλλά και χωρίς να προκαλούμε (ετσί λέω τώρα τουλάχιστον). Ελπίζω στη στήριξη και στα σχόλια σας.

4 σχόλια:

  1. Εδώ να συμπληρώσουμε ότι μετά την πρώτη τρίπλα του Σάλπι, θα πρέπει να περιμένουμε και το πρώτο γκολ που θα βάλει με πλασέ και όχι με άλλο ένα ηρωικό τάκλιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΦΑΧΤΕΙ Η ΦΤΩΧΟΜΑΝΑ Η ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ....ΣΑΛΠΙ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΣ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΜΥΤΗ ΣΤΗΝ ΘΕΛΤΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...ΕΣΥ ΣΚΟΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες μας πως υποστηρίζεις και κάποια ομάδα όμως! Δεν είναι δυνατόν να γράφεις π.χ. "βαζελάκια" και να λάνβουμε σοβαρά ΟΛΟΙ το ιστολόγιό σου.Ή θα το προστατέψεις ή προστάτεψε μια μερίδα εν δυνάμει αναγνωστών σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ bhoy. ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙ.. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ.. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΚΗΣΩ ΚΡΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ, ΟΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΛΟΓΙΚΟ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΝΑ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή