Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Στιγμές Champions League

Τα πρώτα 4 παιχνίδια για την φάση των 16 τελείωσαν. Για να συνοψίσουμε τι μας έμεινε

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΠΟΡΤΟ
Γουστάρω με τρέλα αυτή την Άρσεναλ διότι αποδεικνύει με το πιο πειστικό τρόπο ότι το ποδόσφαιρο πάνω απο όλα είναι ένα ομαδικό σπορ που για να νικήσεις δεν προυποθέτει να έχεις απλά τους 11 καλύτερους στον κόσμο αλλά να καταφέρεις να τους κάνεις να συνδυάζονται με τέτοιο τρόπο που να αντισταθμίσουν τις όποιες αδυναμίες τους.


Πιθανότατα ο Νασρί ο Αρσάβιν ο Κλισί και ο Σόνγκ αν έπαιζαν σε κάποια άλλη κορυφαία ομάδα να ήταν μεταξύ πάγκου και κερκίδας αλλά στην ομάδα που παίζουν (και αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία) μοιάζουν απο τους κορυφαίους στη θέση τους.
Συγκλονιστικά πράγματα απο την Άρσεναλ αλλά και απο το Mega που είχε την φαεινή ιδέα να διακόψει το ματσάκι για να ακούσουμε τον George να μας μιλάει για την μεσογειακή δίαιτα και τη βίζα. Ελληνικά και Αγγλικά για να το εμπεδώσουμε.
MVP: ΝΑΣΡΙ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΜΠΑΓΙΕΡΝ
Αφου έχω δεί το ματς στο «Εμιρεϊτς», έχω κλείσει Internet, ραδιόφωνα για να μη μάθω πόσο έληξε το δεύτερο ματσάκι, αράζω να το απολάυσω σε περιγραφή Αλέξη. Όμως η έκπληξη ήρθε απο έκει που δεν το περίμενα. Ο ποδοσφαιράνθρωπος Μένιος λέει και ξαναλέει ότι έχουν μπεί 5 γκολάκια πριν ξεκινήσει η μετάδοση. Και σαν να μην έφτανε αυτό στο ημίχρονο ο Σαμπράκος ο τρανός δημοσιογράφος και αρχισυντάκτης αποκαλύπτει ότι προκρίθηκε η Μπάγιερν.
Δεν περιγράφεται πόσο χάρηκα όταν στην ψηφοφορία βγήκε MVP ο Φουσίλε με τον Μένιο να ωρύεται ότι είναι φάρσα. Ναι μωρή τιτίκα, φάρσα είναι. Σας κοροϊδεύει ο κόσμος που καταφέρατε να γίνετε χειρότεροι και απο τη ΝΕΤ.
Καλέσαν και τον Τσαλουχίδη, τον γνώστη των μυστικών της μπάλας, να σχολιάσει τον αγώνα. Α ρε Ουγκάντα που έχουμε γίνει.
Στα του αγώνα τώρα, η Μπάγιερν το έκλεψε το ματσάκι, χάριν στους 2 παιχταράδες που έχει στα άκρα. Ρόμπεν και Ριμπερί τα έκαναν όλα και μάλλον προσπαθούσαν να καταλάβουν πως γίνεται αυτό το άστριφτο όν που έπαιζε μπροστά σαν σέντερ φορ (λέγε με Μάριο Γκόμεζ the killer) κόστισε 30 εκατομύρiα ευρώ. Υπάρχουν τελικά χειρότεροι και απο τον Αντωνίου στας Ευρώπας.
Κατα τα άλλα λίγα πράγματα η Μπάγιερν, τα ταλέντα που βγάζει είναι ο ένας χειρότερος απο τον άλλον (Μίλερ, Μπαντστάμπερ) και η άμυνα της στηρίζεται στον υποψήφιο killer - hummer της Πανάθας Βαν Μπούιτεν. Όποιος τον είδε κατάλαβε πολλά.

ΜVP: αγώνα: ΓΙΟΒΕΤΙΣΤ
συνολικά : ΡΟΜΠΕΝ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ – ΜΙΛΑΝ
Η αγαπημένη μου Μιλανάρα δέχτηκε 7 παστελάκια overall απο την Μανγιούν του Παρκ του Φλέτσερ και του Πολ Σκοουλς. Αυτο τα λέει όλα. Εύχομαι στον ‘τσίχλα’ καλή αποτυχία και ότι με την μπάλα που παίζει σε λίγα χρόνια θα την κάνει την Γιουνάιτεντ πιο μισιτή απο τη Γιουβέντους και τη Μπάγιερν.
Α, και ακόμα περιμένω αυτό το κοντρόλ του Χούντελααρ στο 10’. Να σκεφτείτε ότι ο Άγιαξ κάποτε τον πούλησε 27 millions euros. Ουαου that’s business.

ΜVP: Ρούνει βεβαίως βεβαίως

ΡΕΑΛ – ΛΥΩΝ
Να πω την αμαρτία μου ήθελα την Ρεάλ να περάσει για να δούμε γιγαντομαχίες στους προημιτελικούς αλλά η Λυών το άξιζε περισσότερο. H Ρεάλ έπαιξε σαν πραγματική βασίλισσα μόνο για 45 από τα 180 λεπτά των αγώνων. Για εκείνα τα 45 λεπτά ήταν βέβαια ασυγκράτητη, έπιασε δαιμονισμένο τέμπο αλλά όπως φάνηκε δεν αρκούσε.
Στο δέυτερο ημίχρονο στο Μπερναμπέου η Ρεάλ έτρεμε, ένιωθε ότι τα έδωσε όλα στο πρώτο και οι κόποι της δεν ανταμείφθηκαν και η πιθανότητα να δεχτεί γκολ θα ισοδυναμούσε με καταστροφή πλέον. Το άγχος την λύγισε και το αποτέλεσμα γνωστό. Τελικός στο Μπερναμπέου με την Ρεάλ απούσα.
Προσκυνω τον τεράστιο μαχητή Λισάντρο Λόπεζ και ελπίζω ο Μαραντόνα να φωτιστεί και τον βάλει κορυφή στο Μουντιάλ με Μέσι και Αγκουέρο να αλωνίζουν γύρω του μπας και δούμε προκοπή απο την Αρτζεντίνα.
Η Ρεάλ, με τον υπερβολικά αγχομένο (και ατομιστή) Ιγκουαίν να χάνει τα άχαστα, τον Κακά σε αξιολύπητη κατάσταση είχε μόνο τον συγκλονιστικό Κριστιάνο Ρονάλντο να προσπαθεί. Απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν ξέρει να αμύνεται, ακόμα και 11 παίκτες να έχει πίσω απο τη μπάλα.
Αντίο Πελεγκρίνι. Αντίο Φλορεντίνο Πέρεθ. Πούλα πάλι κανένα προπονητικό κέντρο στον δήμο της Μαδρίτης για να αγοράσεις παίχτες. Δεν φτιάχνονται (μόνο) έτσι οι ομάδες αγαπητέ.
ΥΓ. Πόσα κιλά είναι αυτός ο Πιάνιτς ρε παιδιά;;;;

MVP: Ο υπερπάικτης ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ

9 σχόλια:

  1. Ήσουν απολαυστικός!

    Για το mega έχεις απόλυτο δίκιο. Έχουν αρχίσει να μην την παλεύουν κι εκεί. Φαίνεται δεν μας φτάνει μόνο η ΝΕΤ.

    Από κει και πέρα πως γίνεται η Μπάγερν να έδωσε τόσα λεφτά για τον Γκόμεζ; Κάθε φορά που τον βλέπω πραγματικά απορώ.

    Διφωνώ με τη Μάντσεστερ. Είναι ομάδα δουλεμένη, αναπτύσσεται ταχύτατα, έχει γρήγορες επιστροφές και τον δαιμονισμένο Ρούνεϊ. Ψηφίζω Μ.Γ. για κούπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΑΛΛΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΑΦΩΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΗ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΡΟΝΑΛΝΤΟ. Ο ΝΑΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ. Ο ΡΟΥΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΑΜΤΙΚΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΑΠΛΑ ΘΕΩΡΩ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ 7-2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1,80 - 68 κιλά είναι ο βόσνιος. καλο παιχτάκι επι τη ευκαιρία. Πολλές αντιεπαγγελματικές κλοτσιές στο τέλος ρε μπαλαδόρε απο τους μαδριλένους. Έδειξαν ότι δεν ξέρουν να χάνουν. Ο Σεσαρ Ντελγκάδο (τον ήθελε και ο Σόκρατες κάποτε) μου άρεσε περισσότερο και απο τον Λόπεζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίος και ο Ντελγκάδο, διαβολάκος. Ευτυχώς δεν ήρθε να τρέχει στα μπουζούκια. Ο μεγάλος αρχηγός Ραούλ βάραγε στο ψαχνό τον Κρις, ωραία πράγματα. 68 κιλά λοιπόν ο Πιάνιτς, εμένα μου φάνηκε ακόμα λιγότερο. Δεν με συγκλόνισε ο βόσνιος to be honest.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακριά η κούπα απ' τον τσιχλάκια! Ουστ!!!
    Όχι πως με κόφτει ποιός θα το πάρει απ' τη στιγμή που δεν συμμετέχει η Νάπολη (δε θέμε ρε, με το ζόρι;)...

    Ααα, μακριά και από Μπάγερν η κούπα. Κι απ' τον Μουρίνιο επίσης...

    Αν έτρεχε και η Λίβερπουλ στη γαλλία τόσο όσο η Άρσεναλ κι η Μάντσεστερ θα αναρωτιόμουν φωναχτά; ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ;

    ΥΓ.1 Αρσάβιν, you superstar!!!
    ΥΓ.2 Κάποτε έλεγε ο Χάρρυ Κλύνν ότι διακόπτουν τα έκτακτα δελτία ειδήσεων για να μεταδώσουν τα κανονικά. Τώρα διακόπτουν τα έκτακτα για να δείξουν και λίγη μπάλα...Λάθος το αντιλήφθηκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1. Όλοι κάτι πίνουν, μη το ψάχνεις. Το καλό στη μπάλα είναι ότι η ντόπα δεν μπορεί να σου μάθει ποδόσφαιρο οπότε η συνεισφορά φτάνει μέχρι ενός σημείου
    2. Ο Μουρίνιο θα τα δώσει όλα στο Στάμφορντ Μπριτζ, το περιμένω πως και πως αυτό το ματσάκι, προβλέπω ιστορική μάχη
    3. Ο Αρσάβιν θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο που έφτασε 28 χρονών για να τον μάθει όλος ο κόσμος
    4 Νάπολι ε? Ανατριχίλα. Άντε να βγεί τσουλου με Χάμσικ και Λαβέτσι να γκρεμιστεί το Σαo Πάολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. NAPOLI=DIEGO
    Αιώνια λατρεία...

    (Άσε δε, που την "έχτισε" έλληνας αρχτιτέκτονας!!! Για να μην γυρίσω στα χρόνια της παρθενόπολης/παλαιόπολης...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρά το γεγονός ότι είμαι φιλοιταλός πεθαίνω να δώ τον Ντιέγκο και τον Μέσι να τραγουδούν με τη κούπα αγκαλιά το Vamos Vamos Argentina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με σειρά προτεραιότητας:
    Ελλαδάρα
    Αργεντινή
    Ιταλία
    το χάος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή