Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΓΙΟΥΧΑ....

 Γράφει ο ΑΕΚΜΑΝ

Περίπου 2.000 φίλοι των «ερυθρολεύκων» αποθέωσαν τους θριαμβευτές του ντέρμπι, ενώ πανικός επικράτησε με την εμφάνιση του αγαπημένου τους Ντάρκο Κοβάσεβιτς που ακολούθησε την αποστολή της ομάδας στο ΟΑΚΑ. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναζαν ρυθμικά τα ονόματα των παικτών και ιδιαίτερα αυτά των Νικοπολίδη, Τοροσίδη και Ντάρμπισιρ και μετέτρεψαν τη νύχτα σε μέρα. Μόλις το πούλμαν μπήκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ακολούθησαν οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» ώστε να αποθεώσουν και από κοντά τους νικητές.

Η θέση μου είναι ότι το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ το πήρε δίκαια. Είχε το καλύτερο υλικό, κυριάρχησε σε πολλά παιχνίδια ενώ παράλληλα πήρε τον έλεγχο στο παρασκήνιο χωρίς όμως να κάνει τα αίσχη του Κόκκαλη το 1996. Όμως απο εκεί και πέρα μιλώντας με τον μέσο βάζελο και ακούγοντας τα γιουχαρίσματα στο τέλος του αγώνα καταλαβαίνεις πόσο άρρωστη παραμένε η Πανάθα. Όταν ακούς τον Βγενόπουλο να σου λέει ότι κάποιοι απλά δεν μπορούν τότε ό,τι και να πεις. Μόνο που Βγενόπουλε πολλοί απο αυτούς που δεν μπορούν τους έφερες και εσύ. Μελιση και Ρουκάβινα είστε εδώ??? Τέλος πάντων οι κούπες μένουν. Όμως και μόνο βλέποντας τον Καραγκούνη και τον Σαλπιγγίδη τι να πω...Κρίμα. Κρίμα για τις 70000 κόσμο που πήγαν να γιορτάσουν. Και χάσανε από μια ανύπαρκτη ομάδα. Δηλαδή μιλάμε για Όσκαρ και Λούα Λούα. ΑΙΣΧΗ...

Ο Παναθηναικός θέλει 3 σοβαρούς παίκτες έναν σε κάθε θέση και κυρίως ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Μα να μου αφήνεις στον παγκο τον Νίνη μωρή ΚΟΤΑ ΛΙΡΑΤΗ. Μα είναι δυνατόν στο ματς που μπορείς να ξεφτιλίσεις τον άλλο , να παίζεις έτσι. ΟΚ ήταν άτυχος ο ΠΑΟ σήμερα. Ήταν καλύτερος.. Ε και.. λέω εγώ . Και η ΑΕΚ κάνει πορεία για κούπα απο τον Γενάρη και μετά. Ε και. Τέλος πάντων ο ΠΑΟ έχει τις βάσεις να προχωρήσει αρκεί να δει κυρίως ποιοι του κάνανε κακό και του φορτώσανε τόσα παλτά.

Για την τεχνική ανάλυση του ντέρμπι αφήνω τον κολλητό μου μπαλαδόρο να τα αναλύσει. Για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν έχω να πω και πολλά . Η ΑΕΚ ήταν ισοπεδωτική και αν είχε στοιχειωδώς σοβαρά τελειώματα θα λέγαμε για θρίαμβο. ο ΠΑΟΚ όμως ρε γαμώτο. Τι έλλειψη στοιχειώδους τσαμπουκά. Μιλάμε για το πιο άνετο διπλό της ΑΕΚ φέτος. Πιο εύκολο και απο αυτό στο Καραισκάκη. Α ρε Σάντος. Βέβαια φέτος σε παραδέχομαι. Το πάλεψες αλλά ίσως είναι και γραφτό σου να μην δεις ποτέ χαρά. Για μένα όμως είναι μακράν ο κορυφαίος προπονητής στην Ελλάδα. Γιατί ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ έχουν δυο ανύπαρκτους μισθοφόρους που αν δεν ήταν Έλληνες και της κλίκας θα τους είχαν θάψει όλοι. Η ΑΕΚ έχει τον καλύτερο προπονητή που ΥΠΕΗΡΞΕ...ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Επομένως ό,τι και να λέμε μην ισοπεδώνουμε τον Σάντος. Ξεφτίλισε τους πολυμετοχικούς βάζελους που στην καφετέρια μόλις έληξε το ματς κάνανε τον σταυρό τους που δεν τους πλησίασε ο Σάντος. Αυτά. Ακούω σχόλια σας και κυρίως προβλέψεις για τα πλει οφ. Εγώ ξέρω ότι θέμα ΑΕΚ και Ολυμπιακόυ είναι. Άντε να δούμε.

7 σχόλια:

  1. Δεν ήταν έλλειψη τσαμπουκά, μάλλον έλλειψη ποιότητας. Ο ΠΑΟΚ είναι τέλειος στο να κρατήσει αποτέλεσμα τα βρίσκει όμως πολύ σκούρα όταν πρέπει να βγεί μπροστά να πάρφει το ματς. Τελικά ποιός έχει δίκιο ρε ΑΕΚΜΑΝ εσύ η τα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ. Ρίξε μια ματιά στο πρωτοσέλιδο και θα καταλάβεις.
    Τι έχασε ο τσουρουκάς ο Μούσλι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου φαίνεται ότι το πρωτάθλημα θα το πάρει ο ΠΑΟ ελλείψει άλλου. Με αυτή τη λογική ναι το αξίζει. Όσο για τον ΠΑΟΚ κάπου έχασε τον δρόμο του και να δεν καταλάβει κάποια πραγματα σύντομα ας αποχαιρετήσει και τα play off. H AEK αθόρυβα προελαύνει. Γουστάρω play off.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. opoios dei to mats katalabe. den ipirxe paok. kaliteri omada apo aek alla i aek exei 2-3 paiktes pou den exei o paok.goustaro kai ego play off.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ PLAY OFFS ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΕΣΑ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΣΕΛΓΗΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΛΥΓΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ, πάλι, σιχαίνομαι play off! Να πάνε σπίτι τους όσοι μπασκετοποιούνε το ποδόσφαιρο. Αν ήθελα σπυριάρα μπάλα και φιλοσοφία θα έβλεπα άλλο άθλημα. Άκου play off! Ούτε απ' έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. a re baladeur pos fainetai oti exeis akousei georgiou..spiriara mpala kai etsi...ta play off apla exoun ena problima. omades san tin aek pou den pane gia protathlima einai adiafores toses agonistikes. kai sou lene ela more tha pao sta play off. gia mena to mono sobaro einai apla na ginoun 3 giroi me 10 omades. na blepoume ntermpi 3 fores ton xrono. alla poios tha pei ston kompoti na paei b ethniki kai se kathe blaxodimarxo pou zei apo ta souflakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αδερφέ το "σπυριάρα μπάλα" κυκλοφορεί από, προ Γεωργίου, εποχές. (Σκέψου ότι τότε έβλεπα ακόμη μπάσκετ!!!)

    Συμφωνώ 1000% με πρωτάθλημα τριών γύρων. Τό 'χα πει σε αρχαίες εποχές! Τα παιχνίδια στον 3ο γύρο να γίνονται στις έδρες των ομάδων που τερμάτισαν ψηλότερα στη βαθμολογία των δύο πρώτων.

    Άλλη λύση είναι το αργεντίνικο μοντέλο. Το γουστάρω κι αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή