Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Γράφει ο ΑΕΚΜΑΝ
Να μαι λοιπόν πάλι εδώ. Έλεγα ότι διάβαζα αυτό τον καιρό, βέβαια από την καφρίλα δεν απείχα και καθόλου αλλά τέλος πάντων. Αυτο που συζητούσα και σήμερα στη δουλειά είναι τι έγινε και έχει φτάσει σε αυτό το σημείο ο Παναθηναικός. Έχει φτάσει να πάει σε ένα ντέρμπι όχι απλά με το μαχαίρι στον λαιμό. Αλλά με την βεβαιότητα ότι χάνοντας σε αυτό το παιχνίδι χάνει τα πάντα.

Δεν θυμάμαι στην σύγχρονη ιστορία άλλο τέτοιο παιχνίδι. Όμως εμένα ένα πράγμα με προβληματίζει. Ότι έχει αντέξει ο Ολυμπιακός. Μετά το μέιον 8 ακόμα και εγώ που λέω ότι ο Κόκκαλης είναι σατανάς, είπα ότι οκ τέλειωσε η κούπα και πάμε παρακάτω. Εκανα όνειρα για καταστροφή του Κόκκαλη και λοιπές γραφικές σκέψεις. Όμως η ομάδα που δεν έχει παίξει ποτέ της μπάλα στην σύγχρονη ιστορία της κατάφερε να είναι μονο στο συν 2 από τον ΠΑΟΚ του 1εκατ. μπάτζετ.

Αν ήμουν Βγενόπουλος δεν θα ήμουν καθολου περήφανος για αυτό. Γιατί το να δίνεις έστω δικάιωμα σκέψης για κούπα στους δούλους σου σημαίνει ότι κάτι δεν έχει πάει και τόσο καλά.. Ξέρω ότι ακούγομαι γραφικός ,ότι έχουν δικάιωμα και άλλες ομάδες να πάρουν κούπα...Ναι ναι αλλά νομίζω έχεις και το δικάιωμα σαν Παο με 60 εκ μεταγραφές να απαιτείς να το χες πάρει ήδη το πρωτάθλημα. Βλέπω ότι ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει...Συμφωνώ. Όμως για φέρτε στο μυαλό σας τώρα τον Ντάτολο να σηκώνει κούπα...Θα μιλάμε πλεόν για καταστροφή. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ...που ξέρει πολύ καλά τι του έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Είναι πάνω από όλα το ντέρμπι ένα ματς 50 εκατομυρίων. Γιατί για μένα όποιος το πάρει φέτος θα το πάρει και του χρόνου...εκτος βέβαια αν αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Αναμένω λοιπόν να δω.. Είναι θνητός τελικά ο Κόκκαλης ή θα τους κάνει την μεγαλύτερη πλάκα στην ιστορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου
ΥΓ. Για την ΑΕΚ θα γράψω σύντομα. δεν έχω κουράγιο ακόμα....έχω βαρεθεί τόση μιζέρια

10 σχόλια:

  1. Όλα τα παραμύθια κάποτε τελειώνουν και επειδη δεν έχουμε συνηθήσει τον ΟΣΦΠ δεύτερο μας φαίνεται δύσκολο να τον φανταστούμε. Εκείνο το ματσάκι στο ΟΑΚΑ θα είναι για τον βάζελο το απόλυτο στοίχημα. Άμα χάσει θα κλείσουν σπίτια και καριέρες. Αλλά δεν θα συμβεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό συγκράτησα πιο πολύ από όλα:

    Γιατί για μένα όποιος το πάρει φέτος θα το πάρει και του χρόνου...εκτος βέβαια αν αυτός είναι ο ΠΑΟΚ.

    Γιατί όχι να μην ξαναπάρει ο ΠΑΟΚ; Τόσα λεφτά θα πάρει σε περίπτωση κούπας. Κι όχο μόνο αυτό, αλλά θα καταρρίψει και μύθους. Και θα ξεφτιλισει και την διοικηση του Παναθηναικου.

    Αν πάρει πρωτάθλημα ο Κόκκαλης φέτος ειλικρινά έχουμε πρωτάθλημα της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. einai ena arthro me poli kafrila to simerino. alla to eixe anebasei poli to epipedo o mpaladoros kai de anteksa. kantthare o paok omos den exei pisteuo prosopika ta guts na parameinei korifi. kai min ksexnas den exeis isxiro apo piso. ego thelo para poli na to parei. omos i logiki leei oti autokratoria den xtizei. an kai prosopika pisteuo oti o paok apo ari kai aek den pernaei. perimeno loipon to ntermpi pou opos eipe o mpaladoros krinei karieres kai spitia. den nomizo kirios oti oi ellines paiktes tou pao tha mporesoun na bgaloun apo ekei kai pera kanoniko kalokairi.px stin rizoupoli o thrilos eixe paiktarades kai poli kaliterous tou pao. omos tora oxi. to ntermpi einai to crash test kata poso o pao mporei apo psixologia. mpala den paizei ok dekto. alla apo ekei kai pera tha deiksei se mena prosopika an mporei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι αυτοκρατορίες αποδομούνται σιγά-σιγά. Πρώτα τα ραγίσματα, δεν πέφτει αμέσως ο τοίχος!

    Το μεγάλο "μπαμ" θα το κάνει στην τελική κατάρρευση. Μέχρι τότε παραμένει αυτοκράτορας, έστω και πληγωμένος.

    Έχεις δει λαβωμένο θηρίο πως αντιστέκεται; Έχεις δει ζώο με την πλάτη στον τοίχο πως αντιδρά;

    Ο Κόκκαλης και να το (ξανα)πάρει κοινός θνητός παραμένει. Απλά έχει ακόμη τον "αέρα του αυτοκράτορα" και -κυρίως- το know how.

    Κάτι που δεν έχουν στον ΠΑΟ ούτε ο πρόεδρος (αν κι αποδεικνύεται καλός μαθητής) ούτε ο μεγαλομέτοχος (ο οποίος πήρε ένα πρωτάθλημα χωρίς να καταλάβει πως!).

    Λαβωμένο το κάστρο αλλά πολεμά μ' ότι δυνάμεις του απέμειναν. Έξοχη διαχείριση κρίσης και πιθανής ήττας, στο μέτρο του εφικτού βέβαια.

    Δες τις πολεμικές μηχανές σε πλήρη δράση τον τελευταίο καιρό: τις εφημερίδες (του), τις διαιτησίες (το πέναλτι του Αβραάμ στην Νέα Σμύρνη που δεν δόθηκε, το offside γκολ στην Τρίπολη, το άκυρο γκολ στην Κρήτη, το πέναλτι του Ατρόμητου που επίσης δεν δόθηκε).

    Αριστοτεχνική στρατηγική, έργο τέχνης ανεξαρτήτως τελικού αποτελέσματος...

    ΥΓ.1 Εξακολουθώ να θεωρώ τον ΠΑΟ 1ο φαβορί για τίτλο.

    ΥΓ.2 Απορώ γιατί σε εντυπωσιάζει η (φετινή) ανθεκτικότητα του Κόκκαλη. Εδώ σου πήρε πρωτάθλημα ενώ είχε ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ!!!

    ΥΓ.3 Για την ΑΕΚ τί να γράψεις...Θλίψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (...σε συνέχεια του προηγούμενου...)
    ΥΓ.4 Mpaladore: επειδή σε καλόμαθα στις αφιερώσεις, για πάρτη σου : http://3.bp.blogspot.com/_7m_kZk4Buzs/S47YULUuI2I/AAAAAAAAA50/Gwyx_Ai1cA4/s1600-h/%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%91%CE%94%CE%91-%CE%A3%CE%95%CE%9D%CE%95%CE%93%CE%91%CE%9B%CE%97+%28%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%9A%CE%9F%CE%A5%CE%9D%CE%97%CE%A3%29.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑ... ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ, ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mpaladore:
    Αν πεις σε κάποιον ξένο πως υπάρχει μία ομάδα (στο ελλαδιστάν) που έχει
    1)τις περισσότερες νίκες στο πρωτάθλημα,
    2)τα περισσότερα "διπλά",
    3)τους περισσότερους κερδισμένους βαθμούς,
    4)την καλύτερη άμυνα,
    5)την καλύτερη επίθεση (με πάνω από 3 γκολ μ.ο. ανά παιχνίδι),
    6)τον 1ο σκόρερ,
    7)τον 1ο στις ασίστ,
    8)τον MVP του πρωταθλήματος και
    9)τα περισσότερα βραβεία ΠΣΑΤ (12 σε σύνολο 60)...
    ...αλλά τερμάτισε 2η θα γουρλώσει τα μάτια, όπως εσύ όταν σου λένε ότι ο ΚΑΡΑ είναι το καλύτερο χαφ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. koita gia to cas ta exoume sizitisei para poli. omos i aek tha kateree outos i allos. apla oxi toso ekofantika. i alithia einai oti parakolouthontas tin sispirosi ton gauron meno ekpliktos. efimerides , o sabbas , o nikolakopoulos. kai pou...exoume akoma 2 ebdomades mexri to ntermpi. einai alithia oti o olimpiakos einai i moni omada me tosi sisprirosi alla kai tosi kafrila mesa stous opadous tou. perimenos tis epomenes 2 ebdomades me anipomonisia. omos ego ena exo na po. o bazelos ftaiei pou milame akoma gia to protathlima. omos i alithia einai oti i proti tou niki se sobaro mats fetos an erthei se auto to mats tha einai mia psixologiki ntopa. eidalos anameno na do ti antera exete oi panathinaikoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΥ ΜΕΝΟΣ ΡΕ ΑΕΚΜΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ. ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. kala ta leei o aekman. ta pandeina exoume trabiksei apo ton thio

    ΑπάντησηΔιαγραφή