Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

ΑΤΟΛΜΙΑ, ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ



Συζητάω με φίλους Παναθηναϊκούς από χθές και βλέπω μιά έλλειψη πίστης και σιγουριάς για την κατάκτηση του τίτλου. Τα 12 πρωταθλήματα του γαύρου φαίνεται να έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στην ψυχολογία των οπαδών των πρασίνων. Για τον Νιόπλια τα είπαμε και σε προηγόυμενο ποστ.
Ο άνθρωπος εμένα μου βγάζει μια νοοτροπία που δεν ταιριάζει στο Τριφύλλι, για δεύτερο συνεχόμενο ματς δείχνει ατολμία και έλλειψη ποδοσφαιρικού θράσους, να χτυπήσει δηλαδή το ματς και να διεκδικήσει τη νίκη. Βάζοντας τον Σιμάο στο 70 κλείδωσε το ματς στο 1-1 και κατάφερε να μη δημιουργήσει υποψία ευκαιρίας στα επόμενα λεπτά. Κρίμα διότι γενικά μου είναι αρκετά συμπαθής αλλά τα πρώτα δείγματα του είναι άκρως απογοητευτικά. Κυρίως διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για το κατά πόσο ο Νικολάκης έχει τα κότσια να διακυνδινέυσει πολλά διεκδικώντας ματς που ο βάζελος δεν είναι ξεκάθαρο φαβορί (π.χ με ΑΕΚ και Άρη) και όχι σε ματς με μικρούς που είναι αυτονόητο ότι θα διεκδικήσει με κάθε τρόπο τη νίκη. Διότι σε στήσιμο ομάδας ο Νιόπλιας παίρνει καλό βαθμό άλλα η διαχείριση του αγώνα και οι αλλαγές που πραγματοποιεί είναι άστα να πάνε.Και άμα ο βάζελος των 50 εκατομυρίων ευρώ σε 2 μεταγραφικές σεζόν δεν μπορεί να κυριαρχήσει επί αυτής της ΑΕΚ του Καφέ και του Γιάχιτς τα λόγια είναι περιττά.
ΥΓ. Πρέπει να παραδεχτώ παρά το κράξιμο που του έχω ρίξει ότι ο Σάλπι έκανε μεγάλο πάρτι με τον Καράμπελα τη Κυριακή. Άλλα δυστυχώς τέτοιες εμφανίσεις είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
ΥΓ2. Γίοσου Σαριέγκι σ'αγαπάμε διότι κάθε φορά που κάνεις μια μαλακία πιστεύουμε ότι θα βάλεις μυαλό και θα είναι η τελευταία φορά αλλά εσύ πάντα βρίσκεις τον τρόπο να μας εκπλήξεις.
ΥΓ3 Λατρεύουμε να βλέπουμε τον Ισμαέλ Μπλάνκο να κάνει άνευ προηγουμένου βασανιστήρια στη μπάλα και στα μάτια μας αγωνιζόμενος σαν δεξί μπακ -χαφ -εξτρεμ. Ντούσαν σ'ευχαριστούμε για την έμπνευση.

6 σχόλια:

  1. ama ton martio eimaste esto sto -2 blepo megala kardioxtypia sto oaka file mou... kai ekei o osfp exei apodeiksei oti kserei pws na pairnei auto pou thelei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti na sou po, ama o bazelos xasei kai auti ti koupa sikono ta xeria psila

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an xasei ayti tin koupa na min ksanamilisei kanena vazelaki gia mpala...oso gia emas tha proskyname ton mega skorer mplanko..as ton valoume amyntiko haf pou exoume kai provlima..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o blanko gia na fanei thelei paixtes na tou dinoun etoima gol. apo ti stigmi pou o skoko koitaei perissotero na skorarei gia parti tou mpas kai kanei tin metagrafi, to blepo xlomo na synelthei o ismael. k bazontas ton o ntousan deksi xaf ton ekthetei pio poli, apo ti stigmi pou to paidi makria apo tin perioxi einai apokroustikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ φιλαράκι διαφωνώ μαζί σου. Εντάξει δεν λέω ότι είναι τέλειος ο Νιόπλιας αλλά δεν είναι αυτός το πρόβλημα. Εδώ έχουν 2 χρόνια και δεν μπορούν να βρόυν ένα αξιόπιστο σέντερ μπακ. Πάντως δεν είχε και ποιόν να βάλει την Κυριακή οπότε ο Σιμάο δεν μου έκατσε τόσο άσχημα όσο σε εσένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oute ego eipa oti einai gia petama o koouts... gia ton senter mpak asto kalitera, ponemeni istoria.. ta lefta pou exoun dosei gia ta taksidia tou football manager (o theos na ton kanei) na ta diname gia senter mpak kati aksiologo tha agorazame (sigoura kaliteron ap oton melissi at least)

    ΑπάντησηΔιαγραφή